Jag älskar majonnäsägg, men jag äter dem alltid utan räkor p.g.a. allergi och de är supergoda ändå!
Du behöver (4 portioner):
4 ägg
majonnäs (är du jätteduktig kan du slå egen majonnäs)
16 skalade räkor
dillkvistar till garnering
Gör såhär:
Hårdkoka äggen. Jag tycker det är enklast att lägga dem i vattnet direkt, koka upp på hög värme och sedan sänka till medelvärme och koka äggen i cirka 8 minuter. Låt äggen svalna.
Skala äggen och dela dem i halvor. Gröp ur gulorna och lägg dem i en skål. Mosa gulorna och blanda dem med ungefär lika mycket majonnäs.
Klicka majonnäsgegga i ägghalvorna. Toppa varje ägghalva med 2 räkor och garnera med små dillkvistar.
Det var länge sedan man åt!!!! MUMS!!
Jag brukar försöka få med dem på julbordet och påskbordet. Nom nom!