Majonnäsägg

_MG_1502

Jag älskar majonnäsägg, men jag äter dem alltid utan räkor p.g.a. allergi och de är supergoda ändå!

Du behöver (4 portioner):
4 ägg
majonnäs (är du jätteduktig kan du slå egen majonnäs)
16 skalade räkor
dillkvistar till garnering

Gör såhär:
Hårdkoka äggen. Jag tycker det är enklast att lägga dem i vattnet direkt, koka upp på hög värme och sedan sänka till medelvärme och koka äggen i cirka 8 minuter. Låt äggen svalna.
Skala äggen och dela dem i halvor. Gröp ur gulorna och lägg dem i en skål. Mosa gulorna och blanda dem med ungefär lika mycket majonnäs.
Klicka majonnäsgegga i ägghalvorna. Toppa varje ägghalva med 2 räkor och garnera med små dillkvistar.

Annonser

2 svar till “Majonnäsägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s